Szolgáltatásaink

Befektetési tanácsadás

Tovább

Bérlőképviselet

Tovább

Fejlesztési menedzsment

Tovább

Ingatlan vagyonkezelés

Tovább

Kiskereskedelmi ingatlan tanácsadás

Tovább

Értékbecslés és szakmai szolgáltatások

Tovább

BEFEKTETÉSI TANÁCSADÁS

A NAI Hungary CELand Investment Team egyedi befektetési tanácsadást nyújt vevők és eladók számára egyaránt. Szakértői csapatunk teljes körű szolgáltatást biztosít a projekt felkutatásától a tranzakció lezárásáig, beleértve az átvilágítást és adatszoba szolgáltatást.

Eladóink számára személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve a piacon kívüli pályázatokat és intézményi szintű projektmenedzsmentet, teljes átláthatósággal.

Rugalmas ügyfélkezelés iránti elkötelezettségünk, valamint a NAI Global széleskörű piaci intelligenciája és szakmai tapasztalata a legjobb választássá tesz bennünket ingatlanbefektetések terén Magyarországon és a kelet-közép-európai régióban.

 

 

BÉRLŐKÉPVISELET

Szakértő bérlőképviseleti szolgáltatásokat keres a magyar ingatlanpiacon?

Vállalkozásunkban arra specializálódtunk, hogy a bérlők igényeihez alkalmazkodva segítsünk eligazodni az irodabérlés folyamataiban, hogy a végén az üzleti céljaihoz legtökéletesebben illeszkedő irodát találja meg. A NAI Hungary CELand tapasztalt csapata személyre szabott megoldásokat kínál, amelyek összhangban állnak az Ön igényeivel és költség-elképzelésével, beleértve az ingatlan keresését, a versenyhelyzet javítását, a bérleti szerződés tárgyalását, valamint a szerződés megújítását vagy módosítását is.

Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora jelentőséggel bír a megfelelő ingtlan megtalálása vállalkozásához. Mi elkötelezettek vagyunk az olyan kiváló eredmények elérésében, amelyek megfelelnek céljainak. Kezdő vállalkozásoktól a multinacionális vállalatokig átfogó bérlőiképviseleti szolgáltatásaink hozzáadott értéket teremtenek. Válasszon minket üzelti partnerének és tapasztalja meg milyen érzés egy olyan csapattal együtt dolgozni akik elkötelezettek az Ön sikerében.

FEJLESZTÉSI MENEDZSMENT

Megbízható és professzionális ingatlanfejlesztés-menedzsment szolgáltatásokat keres?

A NAI Hungary CELand szakértőkből álló csapata Ön fejlesztési projektjének minden szakaszában segítséget tud nyújtani, az akvizíciótól a finanszírozási támogatásig, a telek- és építésfejlesztésig, az előbérleten át, egészen a projekt befejezéséig. A projektmegvalósítás előtt szükséges menedzsment szolgáltatásokat is vállaljuk a hatékonyság és a profit maximalizálása érdekében.

Kiemelt projektek esetében ügyfeleink mellett fejlesztési kockázatot is vállalunk – akár saját tőkét is befektetve – és ennek megfelelő promóciós- vagy bevételi rendszert vezetünk be. Ezenkívül integrált díjfejlesztési szolgáltatásokat kínálunk projektje bármely szakaszában, valamint potenciális vegyesvállalati partnerségeket. Válassza a NAI Hungary CElandot átfogó, professzionális és hatékony ingatlanfejlesztés-menedzsment szolgáltatásait.

 

 

INGATLAN VAGYONKEZELÉS

Szakértői vagyonkezelési szolgáltatást keres Magyarországon?

A NAI Hungary CELand Management Teamje több, mint 20 éve foglalkozik a kereskedelmi ingatlanok értékének optimalizálásával illetve az irodai, kiskereskedelmi, ipari és lakóingatlan portfóliók megtérülésének maximalizálásával. Hozzáértésünk egyesíti a széleskürű piaci ismereteket, a versenytársak elemzését és az intelligens döntéshozatai stratégiát a költségek és kockázatok minimalizálása érdekében.

Korlátozott számú megbízást vállalunk annak érdekében, hogy kiemelt figyelmet és versenytársmentes képviseletet biztosítsunk ügyfeleink számára. További információért lépjen kapcsolatba velünk még ma!

KISKERESKEDELMI INGATLAN TANÁCSADÁS

Személyre szabott ingatlanbefektetési, üzletfejlesztési, általános vezetési tanácsadási és franchise-kezelési tanácsadási szolgáltatások nyújtására is specializálódtunk.

Szorosan együttműködünk helyi és nemzetközi kiskereskedelmi, éttermi, üzletlánc és szórakoztató központok ügyfeleivel, hogy segítsük őket céljaik elérésében. Kereskedelmi ingatlanokkal kapcsolatos tanácsadási szolgáltatásaink segítenek a vállalkozásoknak megtalálni a tökéletes helyszínt, üzletfejlesztési szolgáltatásaink pedig a vállalkozások növekedését és terjeszkedését segíti. Emellett általános vezetési tanácsadási szolgáltatásokat is kínálunk a működés optimalizálása érdekében, valamint franchise-kezelési tanácsadási szolgáltatásokat azok számára, akik ily módon szeretnének terjeszkedni.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma és tudjon meg többet hogyan segíthetünk vállalkozásának felvirágoztatásában!

 

 

ÉRTÉKBECSLÉS ÉS SZAKMAI SZOLGÁLTATÁSOK

Professzionális csapatunk olyan szakértőkből áll, akik rendelkeznek a piac által megkívánt összes értékbecslési képesítéssel, beleértve a „RICS” okleveles értékbecslőinket. Megbízható értékeléseket biztosítunk tőkepiaci tranzakciókhoz, számviteli célokhoz és egyéb üzleti igényekhez is. Több éves tapasztalattal rendelkező csapatunk rendelkezik azokkal az erőforrásokkal, amelyek nagyszabású megbízásokhoz, például ingatlanportfóliók értékeléshez és gyors átfutási idővel történő feldolgozásához szükségesek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden vállalkozásnak egyedi igényei vannak, ezért ügyfeleink számára személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk. A magas színvonalú szolgáltatás iránti elkötelezettségünk szakértelmünkkel, tapasztalatunkkal és gyors válaszidőnkkel párosulva biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető legjobb értékbecslési szolgáltatásokat kapják. Forduljon bizalommal hozzánk még ma és kérjen konzultációt, mi segítünk a megalapozott üzleti döntések meghozatalában!