Üdvözöljük a NAI Hungary CELand oldalán!

A NAI Hungary CELand cégcsoport a legnagyobb helyi független ingatlankezelő és tanácsadó cég, amely erős piaci hírnévvel és szakmai szövetséggel rendelkezik Magyarországon és Közép-Kelet-Európában. A NAI Hungary CELand utazása 2004-ig nyúlik vissza, míg a senior csapat tagjai az ezredforduló előtt kezdték pályafutásukat.

A NAI Hungary CELand-nál szakmai tevékenységünket a legmagasabb szintű integritással, és tisztességes üzleti gyakorlattal végezzük. Minden esetben ügyfeleink álláspontját képviseljük, és fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy számukra kiemelkedő, és integrált ingatlanszolgáltatásokat nyújtsunk. Befektetői hozzáállásunkkal nyitottak vagyunk arra, hogy kiemelt esetekben potenciális társbefektetőként lépjünk fel stratégiai ügyfeleinkkel.

Hiszünk a hosszútávú, fenntartható jelenlétben, pozitív hozzájárulásunkban magyar és kelet-közép-európai piacunk fejlődéséhez, tevékenységünk megfelelő egyensúlyában, és mindig felelős környezettudatossággal cselekszünk.

A NAI Global globális hálózatának részeként pedig arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek világszerte páratlan ingatlanszolgáltatásokat nyújtsunk.

Ismerje meg csapatunkat