NAI CE Land erősíti az Ingatlanbefektetési és Bérbeadási üzletágát!

2016. május 11.

Az elmúlt egy év fellendülése remekül jelzi a piac újraéledését. Ahogy néhány évvel ezelőtt a recesszióhoz, most ehhez a felpezsdült hangulathoz való alkalmazkodás is elengedhetetlen. A lehetőségek felfedezése és szem előtt tartása, valamint azok kihasználása kiemelkedően fontos egy cég sikerességéhez.

A NAI CE Land élve a kínálkozó lehetőségekkel az elmúlt 5 év egyik legsikeresebb ingatlanpiaci szereplője volt. Az általa nyújtott szolgáltatások sokszínűségét és a csapat szakértelmét jól tükrözi az elvégzett feladatok sokrétűsége, amely az épületek tulajdonosi képviseletét, portfólió ingatlan elemek hasznosítását, meglévő bérlőkkel való kapcsolattartást, új bérlők felkutatását, épület-marketinget és végül, de nem utolsó sorban az ingatlanok eladását is magába foglalta.

Az osztrák Volksbank Real Estate Services (VBRES) magyarországi teljes ingatlan portfóliójának értékesítésével, mely 5 irodaházat és egy kereskedelmi ingatlant foglalt magában, a fellendülő piac első sikeres ügyleteit kötötte meg. A VBRES megbízatások mellett számos sikeres és hatékony együttműködésre lépett a piac nevesebb szereplőivel is, mint a GTC, az ERSTE, az Immorent, a Sikun&Binui, vagy az Unicredit Leasing.​

E felhalmozott tapasztalatokra és a magyarországi ingatlanpiaci trendekre való reagálásként, a NAI CE Land egy új szakember bevonásával erősít a „Capital Markets and Agency” területen. Az ingatlanbefektetési és ügynökségi szolgáltatások vezetőjeként (Head of Capital Markets and Agency Services) Trexler Ferenc, MRICS csatlakozott a társasághoz áprilisi kezdettel.

„Örömömre szolgál, hogy egy újabb komoly munkaerővel bővült a NAI CE Land csapata, ami lehetőséget biztosít az ingatlanpiac egy újabb szegmensének kiszolgálására. Ferenc tapasztalata és kapcsolati hálója remekül kiegészíti cégünk eddigi munkáját.”- nyilatkozta Széll Csaba a NAI CE Land ügyvezető igazgatója.

Trexler Ferenc közel 15 éve van jelen a magyarországi kereskedelmi ingatlanpiacon, ahol főleg a bérbeadás és ingatlanbefektetések területén szerzett jelentős tapasztalatot mind tanácsadói, mind ügyfél-képviseleti oldalon. Pályafutása elején a DTZ Magyarországnál végzett iroda-bérbeadási tanácsadást, amely során közel 300 000 négyzetméter irodaterületet képviselt. Két sikeres bérbeadási év után, a társaságon belül befektetési tanácsadói pozícióba került és részt vett számos magyarországi befektetési tranzakcióban, iroda, kereskedelem és ipari szegmensben egyaránt. A tanácsadói évek után a Valad Europe alkalmazásában, először, mint Befektetési és Vagyonkezelési Vezető, majd mint Country Manager irányította a társaság operatív ügyeit, 155 000 négyzetméter nagyságú, vegyes felhasználású kereskedelmi ingatlan portfoliójának vagyonkezelését és felügyelte a társaság befektetési folyamatait. Legutóbbi munkahelyén, a Colliers Magyarországnál, társigazgatóként vezette az bérbeadó-képviseleti részleget (Associate Director – Head of Landlord Representation), ahol“A” kategóriás irodaházak kizárólagos képviseletével kapcsolatos feladatokat látott el és adott tanácsot nemzetközi és magyarországi fejlesztők és befektetők számára egyaránt.

A NAI CE Land csapata a meglévő szakembereknek és az új csapattaggal való bővülést követően teljességgel lefedi az ingatlanok palettáját, hiszen az ott dolgozó szakemberek iroda, retail, logisztika, hotel-leisure és residential tapasztalattal is rendelkeznek, mely tudás a magyarországi modern ingatlanszakma kezdeteitől egészen napjainkig halmozódott fel, így megbízható és hosszú távú együttműködést kínálnak magyar és nemzetközi ügyfeleik számára.